Word vriend van de Plaats

Om onze activiteiten ook in de toekomst mogelijk te maken zijn we op zoek naar vrienden van de Plaats. Mensen die ons werk waarderen en onze activiteiten beschouwen als een bijzondere mogelijkheid om de bijbelverhalen en de liefde van God op een eigentijdse manier uit te dragen. Wij willen op een andere manier kerk zijn en ons huis openstellen voor iedereen die op zoek is naar rust, gesprek en verdieping. Wij zijn voor een deel afhankelijk van de financiële steun van derden.
 
Wordt  vriend of donateur van stichting de Plaats. Voor 25 euro bent u donateur; voor 100 euro per jaar wordt u vriend van de Plaats. Donateurs worden persoonlijk via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Plaats. Onze vrienden ontvangen daarnaast jaarlijks een herinnering en een uitnodiging voor onze barbecue in oktober. 

Online Donatie

U kunt dit formulier gebruiken om een online donatie te doen voor De Plaats Ameland. Heeft u een speciale reden hiervoor, geef dat dan even aan in de commentaar-box. Wij zijn u zeer erkentelijk.

Donor informatie

Word vriend van de Plaats

Donation Information

Mollie-iDeal
Privacy Policy
By making this donation and agreeing to the Privacy Policy you agree to this web site storing your information.

Contact

Pioniersplek De Plaats

De Plaats 5, 9161 AD Hollum

Email: info@deplaats-ameland.nl

Telefoon: 0519-252221

Bankrekening: NL 10 RABO 0323187870

RSIN: 8572.54.704


Facebooktwitter logo bird transparent png